De lekkerste noedelsoep maak je zelf

Het eten van noedels lijkt tegenwoordig een ware rage te zijn. Vooral jongeren maken graag gerechten met noedels klaar. Ouderen denken vaak dat er maar één soort noedels is – “noedels zijn noedels” – maar de jongere generatie weet wel beter en experimenteert graag met de verschillende soorten noedels die in de (Aziatische) supermarkten te verkrijgen zijn.

Soep met vermicelli

Vele soorten (groenten)soep in Nederland bevatten vermicelli. Vermicelli komt oorspronkelijk uit Italië en lijkt op spaghetti maar de slierten zijn dunner. Er zijn echter ook noedels die vermicelli genoemd worden, maar dat is ietwat misleidend. Hoe dan ook, zowel vermicelli als noedels kunnen gebruikt worden om een soep te vullen.

Noedelsoep maken onder het genot van snus

Het maken van een gezonde en smaakvolle noedelsoep vergt enige voorbereiding en uiteraard wat tijd, hooguit een halfuur. Je kunt noedelsoep verrijken met bijvoorbeeld kip en mais of – indien je een vegetarische soep verkiest – met paddenstoelen en tofu. Terwijl je met de (voor)bereiding van de soep bezig bent heb je misschien behoefte aan nicotine. Roken terwijl je jouw noedelsoep klaarmaakt is echter niet handig; snus is geschikter wanneer je beide handen moet gebruiken.

Snus is echter niet te koop in Nederland maar Nicotine Pouches kun je gemakkelijk online bestellen. Wist je dat deze Nicotine Pouches jou van je rookverslaving af kunnen helpen? Onder het genot van een zakje snus in je mond is de tijd die je besteedt aan het klaarmaken van de soep zo voorbij. Het zakje snus kan eventueel terug in het doosje en jij zult smullen van je heerlijke noedelsoep!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *